Mikor időszerű a csomagológép karbantartása?

A csomagológépek megfelelő működéséhez lehetőség szerint el kell kerülni a meghibásodást. Rengeteg anyagi és egyéb kárral jár egy esetleges, nem tervezett leállás, ezért fontos, hogy megelőzzük a bajt. Erre megoldás a rendszeres karbantartás, valamint a karbantartási szerződés, ami további előnyöket is biztosít számunkra.

A csomagológépek megfelelő működéséhez lehetőség szerint el kell kerülni a meghibásodást. Rengeteg anyagi és egyéb kárral jár egy esetleges, nem tervezett leállás, ezért fontos, hogy megelőzzük a bajt. 
Erre megoldás a rendszeres karbantartás, valamint a karbantartási szerződés, ami további előnyöket is biztosít számunkra. A karbantartási szerződésről itt olvashat bővebben
Természetesen, előfordulhat, hogy valamilyen oknál fogva a két karbantartás között elromlik valami vagy meghibásodás jeleit mutatja a gép, legrosszabb esetben akár le is állhat. Ilyenkor minden esetben szervizre van szükség. Szerencsés esetben, karbantartási szerződés keretében igényelt gyors kiszállással hamar megoldódik a probléma.

A karbantartás időszerűségére több jel is figyelmeztethet

ÁLTALÁNOS FIGYELMEZTETŐ JELEK

A csomagolás minősége

Amennyiben a csomagolás minőségében eltérést észlel, és kizárható a csomagolóanyag hibája, mindenképpen érdemes szakemberhez fordulni.

Hang jelzések

Amennyiben üzemeltetés közben a csomagológép hangja eltér a megszokottól (csikorog, kattog), a csomagológépet érdemes átnézetni.

STRETCH-FÓLIÁZÓ GÉPEKNÉL

  • A LEGALACSONYABB ÉRTÉKEN IS SZAGGATJA A STRETCH-FÓLIÁT
  • SZAGGATJA A VASTAG FÓLIÁT IS, A SZAGGATÁS FÓLIACSERE UTÁN SEM SZŰNIK MEG
  • NEM FEJEZI BE A CSOMAGOLÁSI CIKLUST
  • A LED KIJELZŐ SZÁMJEGYEI OLYKOR-OLYKOR VILLOGNAK
  • KATTOG A FÓLIAKOCSI LÁNCA
  • SÜVÍTŐ HANG HALLATSZIK A MOTORNÁL
  • FÉMES BERÁGÓDÓ HANG HALLATSZIK

Somogyi Gábor

kereskedelmi igazgató
kapcsolat