A karbantartási szerződés előnyei

A csomagológépünk csak akkor tudja biztosítani az elvárt eredményt, ha megfelelően karbantartjuk. Amennyiben nagy igénybevételnek van kitéve a csomagológép, ez hatványozottan igaz.  A rendszeres karbantartással ráadásul a meghibásodás lehetőségeit is minimalizáljuk, hiszen még azelőtt fény derülhet a problémára, mielőtt komolyabb fennakadást okozna.

A csomagológépünk csak akkor tudja biztosítani az elvárt eredményt, ha megfelelően karbantartjuk. Amennyiben nagy igénybevételnek van kitéve a csomagológép, ez hatványozottan igaz. 
A rendszeres karbantartással ráadásul a meghibásodás lehetőségeit is minimalizáljuk, hiszen még azelőtt fény derülhet a problémára, mielőtt komolyabb fennakadást okozna. A karbantartás fontosságáról már írtunk bővebben itt

Egy karbantartási szerződés megkötésével testreszabottan biztosíthatjuk a csomagológépünk optimális működését, amely attól függően, hogy milyen szolgáltatásra van szükségünk, különböző előnyökkel jár.

ELŐNYÖK

Költséghatékony

Egy előre meghatározott karbantartás kevesebb pénzünkbe kerül, hiszen a szerviz szolgáltató is méltányolja, hogy tervezhetővé válik az ideje. 
Továbbá, egy karbantartási bontás során fény derülhet olyan hibára is, amely megelőz egy nagyobb hibát, így elkerülhető a teljes leállás, és sok esetben elegendő egy egyszerű alkatrészcsere.

Gyors reakcióidő

Általánosan igaz, hogy a szervizszolgáltatók le vannak terhelve, így egy meghibásodás esetén nem tudnak azonnali szervizt biztosítani. Ha mégis, akkor irreálisan nagy többletköltség árán, amit a cég kénytelen kifizetni, hiszen csak így tudja ellensúlyozni a leállásból eredő veszteségeket. 
Karbantartási szerződéssel azonban – a szerződésben foglaltak szerint – gyorsabban rendelkezésre áll a szerviz szolgáltató, hamarabb megtörténik a hibafelmérés, a szerviz, így sokkal gyorsabban állhat vissza a termelés a megszokott kapacitásra.

Kiszámítható

A karbantartási szerződés azt a többletértéket is hordozza, hogy egy hosszú távú együttműködésben biztosak lehetünk a partner szakértelmében, tudjuk, hogy ismeri a gépet, a gép előéletét, a vállalatunknál fennálló csomagolási körülményeket, valamint a csomagolással szemben támasztott igényeinket, így mindig komplex megoldásokban tud gondolkodni.

Rugalmasság

A karbantartási szerződés több mindenre is kiterjedhet. A karbantartási szerződés rugalmas mozgásteret biztosít arra, hogy tényleg az igényeinknek megfelelő szolgáltatást kapjuk. Igényelhetünk egyszerűen bizonyos időközönkénti karbantartást, ezzel biztosítjuk, hogy gépünk mindig megfelelően működjön, az esetleges meghibásodásokat még azelőtt orvosolni tudjuk, mielőtt leálláshoz vezetnek. 
Ezen túl igényelhetünk csomagba foglalt szervizszolgáltatást is, alkatrészellátással.

Ebben az esetben extra gyors kiszállást biztosítja a szerviz cég váratlan meghibásodás esetén is, de akár expressz kiszállásra is jogosultak vagyunk, amivel napok helyett pár órán belüli szolgáltatást igényelhetünk.
De igény szerint first-aid alkatrész csomagot is kérhetünk, így biztosak lehetünk, hogy az alapvető meghibásodásokat rendkívül gyorsan tudjuk helyreállítani.

Extra szolgáltatások, tanácsadás 

Egy folyamatos partneri együttműködés esetén a karbantartási alkalmak során naprakész információkat kapunk a szakembertől a csomagológépünkről, illetve a csomagológép megfelelő beállításairól. Csomagológépünk így nemcsak optimálisan fog működni, hanem a csomagolástechnológiánk hatékonyságát is növeljük. A szerződés azt is garantálja, hogy a nyomon követést nem nekünk kell elvégezni, hiszen a szervizszolgáltató jelzi, hogy mikor esedékes a következő karbantartás, milyen teendők vannak, vagyis a pénzünkért valódi szolgáltatást kapunk.

 

Somogyi Gábor

kereskedelmi igazgató
kapcsolat